Churros met chocoladesaus


Churros met chocoladesaus

Ingrediënten

Bereiden

Breng in een pan boter, water, melk en zout aan de kook. Voeg de bloem toe en laat het deeg al roerend in circa 5 minuten garen. Laat iets afkoelen en roer een voor een de eieren erdoor.
Hak de chocolade in stukjes en doe in een ruime kom. Verhit de room in een pan en giet op de chocolade. Roer af en toe door tot de chocolade is gesmolten.
Meng de suiker met de kaneel.
Verhit de olie tot 180 °C. Schep het deeg in een spuitzak en spuit slierten deeg in de hete olie. Frituur ze goudbruin en laat de churros uitlekken op keukenpapier. Rol de churros door de kaneelsuiker. Serveer de chocoladesaus als dip bij de churros.

Speciale tip

Het deeg kun je een dag in de koelkast bewaren.



Recept van JouwRecepten.nl, bezoek ons voor meer recepten.