De Vis & schelpdierenbijbel

  • Omschrijving:
  • Een zeer uitgebreide gids met foto's voor het herkennen van alle soorten - met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden. Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten - van abalone, tipapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis. Meer dan 100 inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stap instructies. Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonde maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Kate Whiteman & Whiteman, Kate
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: