Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Ik eet, dus ik ben.

  • Omschrijving:
  • Het besef dat we via ons eten met de grond verbonden zijn en daardoor met veel meer, zit niet meer in het centrum van ons bewustzijn. Ik eet dus ik ben werpt een niet alledaagse kijk op ons voedsel. De 60 recepten in dit boek zijn overheerlijk, kleurrijk, origineel en laten ons weer kennismaken met de puurheid van voedsel. Elk recept heeft een verdiende inleiding die prikkelt, ergert, doet lachen, geruststelt en natuurlijk informeert. Regelmatig legt de auteur de vinger op de zere plek. De recepten laten zien dat koken dicht bij natuurlijke processen, biologisch en seizoensgebonden en gebruik makend van culinaire tradities zo ontzettend lekker kan zijn. Over de grens vinden we op dit terrein mooie en informatieve kookboeken. Michiel Bussink is in Nederland baanbreker op dit gebied. Ik eet dus ik ben laat ons proeven van een reeks prachtige culinaire tradities en de rijkdom die moeder Aarde ons biedt. Eten zoals eten zou moeten zijn: vol plezier, verantwoord, lekker en gezond! Auteur Michiel Bussink ontwikkelde sinds zijn studie politicologie belangstelling voor landbouwsociologie en -ontwikkeling, natuur, landschap en cultuurhistorie. In zijn onorthodoxe stijl schrijft hij columns, opiniestukken, commentaren, receptenrubrieken, doet hij research en maakt hij reportages. Bussink teelt zelf groenten en geeft workshops, lezingen en excursies over wilde planten, bloemen, bessen, noten en paddenstoelen. En kookworkshops voor kinderen.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Michiel Bussink

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: