Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Proef Italie

  • Omschrijving:
  • Italië is ondanks de opkomst van fast food nog altijd het walhalla als het om lekker eten en mooie wijnen gaat. De ingrediënten zijn er vers en vanzelfsprekend van de beste kwaliteit: zij vormen het fundament van de Italiaanse keuken. En hoewel er vroeger vooral goedkope bulkwijn werd geproduceerd, is er al jaren een tegenbeweging die zorgt voor wijnen variërend van eenvoudig maar goed, tot absolute toppers. Dit boek helpt u die Italiaanse wijnen per regio te ontdekken en er meteen een heerlijke maaltijd bij te koken. Vaak passen wijnen uit de streek uitstekend bij gerechten uit dezelfde omgeving. Maar er zijn ook prachtige combinaties te maken met wijnen en gerechten uit verschillende gebieden. Met behulp van de suggesties in dit boek kunt u steeds opnieuw interessante mogelijkheden ontdekken.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Vincken, J.P. & J. Aertsen

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: