Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Bal gehakt

  • Omschrijving:
  • In de Hollandse keuken is nog steeds woensdag gehaktdag. Zelden tref je echter de gehaktbal aan op het menu van een restaurant, of vind je een recept voor gehaktballen in kookboeken. Anne Scheepmaker, die vorig jaar de stamppot nieuw leven inblies, heeft dit keer recepten voor de meest verrukkelijke gehaktballen uit de hele wereld bijeengebracht. Want al gaat er niets boven een oer-Hollandse bal gehakt, vele landen hebben hun eigen versie. Enkele topkoks stonden voor dit boek hun unieke gehaktbalrecept af. Anne Scheepmaker schrijft al vele jaren over (de geschiedenis van) koken en eten in NRC Handelsblad. Zij publiceerde talrijke kookboeken, waaronder in de serie De nieuwe keuken´ het deel Stamppotten. Voor Uitgeverij Becht heeft zij tevens de succesvolle herziening van het Wannée Kookboek verzorgd.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Anne Scheepmaker
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: