Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Taarten soezen en pasteien

  • Omschrijving:
  • In Taarten, soezen, pasteien wordt de mythe ontkracht dat deeg maken heel moeilijk is. In dit compacte handboek zijn alle klassieke deegsoorten op eenvoudig en makkelijk te volgen manier beschreven en voorzien van een reeks inspirerende en originele recepten. Michel Roux, opgeleid in de klassieke Franse stijl, heeft meer dan dertig jaar ervaring als topkok en weet daardoor veel over dit onderwerp te vertellen. In elk hoofdstuk wordt een deegsoort toegelicht. De hoofdstukken beginnen met een spread waarop de techniek stap-voor-stap wordt beschreven. Daarna volgen recepten waarin het betreffende deeg op verschillende manieren wordt verwerkt, zowel zoet als hartig. De recepten variëren van klassiekers zoals quiche lorraine, pecanpie en citroentaart tot hedendaagse gerechten als canapés, gebak met zeevruchten en croustades van filodeeg. De klassieke gerechten hebben een moderne draai gekregen, terwijl de nieuwe recepten bijzondere smaakcombinaties of een lichtere kookstijl leveren. Het boek is voorzien van schitterende foto's en zal zeker een nieuwe toonaangevende leidraad worden voor het zelf maken van deeg en gebak. Michel Roux had jarenlang drie Michelinsterren voor zijn vernieuwende restaurant The Waterside Inn in Bray. Zijn zeer succesvolle carrière begon met de opening van zijn eerste restaurant, het hoog aangeprezen Le Gavroche in Londen, dat hij samen met zijn broer Albert leidde. Michel Roux ontving talloze culinaire onderscheidingen, waaronder de OBE (Order of British Empire) in 2002 en Chevalier de la Légion d'Honneur in 2004. Van Michel Roux verscheen bij Fontaine Uitgevers eerder Het ei.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Michel Roux
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: