Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Herrie in de keuken

  • Omschrijving:
  • De opmerkelijke ervaringen van de Rotterdamse kookgigant Herman den Blijker, opgedaan bij het uit het slop trekken van noodlijdende etablissementen voor het RTL 5-programma 'Herrie In De Keuken', in boekvorm. In het boek met de gelijknamige titel 'Herrie In De Keuken', opgetekend door Jaap van Rijn, is te lezen over de meest geslaagde metamorfoses. De lezer leert Herman den Blijker kennen als een pragmatische man met veel kennis van kwaliteitsproducten. Het boek geeft niet alleen een kijkje achter de coulissen, maar biedt tevens ruim dertig inspirerende recepten waarmee de restaurants aan de slag zijn gegaan. De meesterkok heeft veel ervaring met het bedenken en uitwerken van restaurantconcepten. Zijn fijngevoelige smaak en zijn zeer karakteristieke manier van doen en zich uitdrukken, vinden hun weerslag in het boek.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Herman den Blijker & Jaap van Rijn
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: