Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Easy Thai kookboek + CD

  • Omschrijving:
  • Tom yum soep, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras ' als dit gerechten zijn die je dolgraag zelf zou willen maken, dan is het Easy Thai kookboek echt iets voor jou. Met duidelijke toelichting van de ingrediënten en technieken die in de Thaise keuken worden gebruikt. Laat dit boek je stap voor stap zien hoe je authentieke, verleidelijke Thaise gerechten maakt. Deel 1 van het boek laat je kennismaken met de Thaise keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei. Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, salades en groenten, curries, roerbakgerechten, gestoomde gerechten en desserts. Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren, of je nu een eenvoudig noodlegerecht wilt voor een doordeweekse dag of een feestelijk etentje wilt geven.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Sallie Morris

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: