Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: 500 pizzas & platte broden

  • Omschrijving:
  • Dit boek staat boordevol verrukkelijke recepten voor pizza's en andere soorten plat brood. De recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven en u kunt voor elke gelegenheid een passend en smakelijk gerecht kunnen vinden. Een ongedwongen lunch in het weekend, een eenvoudig souper of een lekker voorgerecht - deze heerlijke recepten zullen u elke keer weer smaken. In de inleiding wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen. In dit boek zijn alle klassiekers vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse. Er worden simpele technieken gegeven voor dunne en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Baugniet, R.

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: