Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het hele jaar eten uit eigen tuin

  • Omschrijving:
  • Het is heel goed mogelijk om het hele jaar van de opbrengst van de moestuin te leven, als we maar weten hoe we de optimale omstandigheden creëren. In dit boek geeft Bob Flowerdew uiteenlopende adviezen over de mogelijkheden om langer van verse, zelf gekweekte producten te genieten door de juiste rassen te kiezen. Hij geeft aanwijzingen hoe deze groenten, kruiden en vruchten geoogst moeten worden en welke rassen zich ervoor lenen om te bewaren en in te maken. Hij heeft een overvloed aan ideeën om de oogst uit te persen, te drogen, te bakken of op allerlei andere inventieve manieren te conserveren! Bob presenteert niet alleen zijn favorieten frambozenjam en aardappelgratin, maar geeft bovendien avontuurlijke recepten als zelfgemaakte zongedroogde tomaten, kruisbessen- en aardbeienlikeur. In dit boek, komen zoveel groenten, kruiden en vruchten aan boddat je het hele jaar door uit eigen tuin kunt genieten! Bob Flowerdew is een van de bekendste moestuinders van Groot-Brittannië. Al meer dan vijfentwintig jaar verrast hij andere tuiniers met zijn tuin in het Engelse Norfolk, waarin hij bijna alle groenten, vruchten, kruiden en eetbare bloemen kweekt die er bestaan. Bob kweekt biologisch, zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. 'Flowerdew is de autoriteit op het gebied van biologisch groenten kweken.'
  • Informatie:
  • Auteur(s): Bob Flowerdew
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: