Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Een heerlijk kommetje soep

  • Omschrijving:
  • Zalige groentesoepen, errukkelijke veloutés en hemelse bouillons Wie denkt dat soep saai of ouderwets is en niet meer mee kan met de nieuwste culinaire ontwikkelingen, heeft het goed mis. Soep is meer dan ooit 'hot' en borrelt van de nieuwe smaken! Gezond, gevarieerd, verrassend, geraffineerd, kleurrijk en gemakkelijk te maken… Dat zijn nog maar een paar eigenschappen van de recepten die in dit boek staan! Elke soep werd met liefde klaargemaakt, geproefd en beproefd. Kleurige roomsoep van rode en gele paprika met schapenkaas, koude aspergeroomsoep met krab, gegratineerde uiensoep, groentesoep met kalfsgehaktballetjes, zelfgemaakte bouillon, velouté van waterkers met een gepocheerd ei… Met groenten, vlees, vis, kaas en ook graan… Gepureerd, gesudderd of gekoeld… Als hapje, voorgerecht of hoofdgerecht… De mogelijkheden van soep zijn oneindig!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Labrune, M.
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: