Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Receptenboek voor mijn baby

  • Omschrijving:
  • Vijf goede redenen om zelf voor uw baby te koken. - omdat zelfgemaakt gewoon lekkerder is; - omdat de smaakpapillen van uw baby zich zo sneller ontwikkelen; - omdat natuurlijk eten gezonder is; - omdat het zoveel goedkoper is; - omdat het in een wip is klaargemaakt. En bovendien omdat het gewoon leuk is uw baby te laten kennismaken met allerlei heerlijke smaken. Wie zegt dat het moeilijk is om zelf voor uw baby te koken? Dit bijzondere boek bevat ruim 110 snelle recepten, speciaal voor kleine en grote smulpapen, vanaf de eerste hapjes (bij vier maanden) tot echte maaltijden voor de bijna groten (drie jaar). Van een mang0-banaanhapje en lettervermicelli met verschillende sauzen tot mueslicrumbles en spiesjes van vers fruit: alle recepten zijn ontwikkeld in samenwerking met kinderarts en voedingsdeskundige Jean Lalau-Keraly.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Carenco, J. & Lalau Keraly, J.

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: