Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Alle recepten uit Big Diet

  • Omschrijving:
  • Alle recepten die meesterkok Albert Kooy kookte in het succesvolle programma Big zijn nu gebundeld in dit boek. Uitgaande van zijn filosofie dat je moet koken met de verse ingrediënten die in de betreffende tijd van het jaar voorhanden zijn, maakte Albert bijna dagelijks twee maaltijden klaar voor de bewoners van het kasteel. De basis van zijn kookstijl is dan ook: goed kijken naar de natuur en daar het beste uit halen. dat erin zit. Op deze wijze blijft het belangrijkste behouden dat we met koken willen bereiken, namelijk de smaak. Voor vrouwen is uitgegaan van een 1200 kcal dieet, de mannen eten dagelijks 1500 kcal. Bij ieder recept is nauwkeurig berekend hoeveel kcal het gerecht per persoon bevat. Daarnaast zijn door Big Dieetdiëtiste Lenny Versteegden extra dieettips toegevoegd. Mede dankzij deze manier van eten is Big Diet-winnaar Gerrit in honderd dagen bijna 35 kilo afgevallen!
  • Informatie:
  • Auteur(s): A. Kooy
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: