Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken voor 10

  • Omschrijving:
  • 'Het gelukkigst ben ik wanneer ons huis gevuld is met vrienden. Iedereen gaat zijn eigen gang: snoeien, hout hakken, wandelen of lekker een boek lezen voor de open haard: alles kan! En 's avonds zorg ik voor lekker eten. Daar ligt mijn passie: koken voor vrienden in de wetenschap dat we straks samen ongedwongen gaan genieten van eindeloos bijkletsen aan tafel.' Fiona Cook laat zien hoe je heerlijke gerechten op tafel zet zonder dat je er vrije dagen voor op hoeft te nemen. In Koken voor 10 staan zelfgemaakte gerechten die je veelal ruimschoots van tevoren kunt klaarmaken. Van voor- tot nagerecht, en van bijgerecht tot saus, alles komt aan bod. Koken voor 10 is een aantrekkelijke mix van verrukkelijke recepten, aangevuld met persoonlijke verhalen en ervaringen. Fiona Cook, Nederlandse met een Britse vader, werkte een aantal jaren als kok, alvorens aan de slag te gaan als account-manager. Inmiddels heeft ze haar eigen coachingsbureau (www.cookcoaching.nl), waarbij ze organisatieprincipes inzichtelijk maakt door met haar cliënten te koken.
  • Informatie:
  • Auteur(s): F. Cook
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: