Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Aan tafel bij Belgen in Frankrijk

  • Omschrijving:
  • Schuif mee aan tafel bij Belgen die hun huis in Frankrijk openstellen voor reizigers. Proef hoe gul ze de rijkdom van de Franse keuken koppelen aan Belgische gastvrijheid. Peter Jacobs en Erwin De Decker, de auteurs van de bestsellende reisgids Thuis in Frankrijk: Logeren bij Belgen, selecteerden twintig originele menu's van Belgen die in Frankrijk een chambre d'hôtes hebben en 's avonds hun gasten aan de table d'hôtes uitnodigen. Kris Vlegels reisde hen achterna en fotografeerde het gepassioneerde werk in de keuken en de gezellige ambiance bij de gasten. Samen aan de lange houten tafel, op het terras of bij het zwembad, onder de sterrenhemel, naast de kruidentuin. De geur van lavendel en het getjirp van krekels. Een goed gesprek, en vooral: lekker eten en drinken. Lam van de baai van de Somme, meloen van Cavaillon, foie gras uit de Périgord, geitenkaas in de Cévennes, kastanjes uit de Ardèche, truffels van de Drôme, verse kruiden uit de Provence, wilde asperges van de Languedoc... Streekproducten en groenten uit de moestuin worden hier degelijk klassiek bereid of met fantasie verwerkt in exotisch aandoende gerechten. Zestig recepten die je doen verlangen naar la douce France. Kortom: herbeleef de vakantie op je bord.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Peter Jacobs & Erwin de Decker

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: