Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Pizza eigenwijs

  • Omschrijving:
  • 'Mijn filosofie over pizza is eenvoudig: less is more. Concentreer je liever op één smaak dan op een heleboel verschillende. Ik maak veel liever een hoop kleine pizza's met slechts een paar goede ingrediënten dan één grote pizza waar alles op elkaar gestapeld is.' Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke en nieuwe pizza's, gecreëerd door Australië's bekendste pizzabakker, wereldkampioen John Lanzafame. John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margherita en de pizza peperoni, en presenteert vervolgens zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: John's pizzarecepten zijn makkelijk te maken, origineel en – het allerbelangrijkst – het resultaat is overheerlijk! John Lanzafame was chefkok in diverse restaurants en is eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en wordt door zijn collega's geroemd om zijn eenvoudige ideeën en zijn perfectie 'op het bord'. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakken en vertegenwoordigde Australië op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook.
  • Informatie:
  • Auteur(s): John Lanzafame

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: