Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Slank met dokter Frank

  • Omschrijving:
  • Dr. Frank van Berkum is internist en een man met een missie. In zijn praktijk kreeg hij steeds vaker te maken met patiënten met (fors) overgewicht. In oktober 2009 deed Dr. Frank via De Telegraaf een oproep aan lezers om zijn dieet te volgen. Binnen 2 maanden meldden zich meer dan 80.000 mensen aan die actief zijn dieet volgen! Het eiwittendieet is ontwikkeld op basis van ruim zes jaar wetenschappelijk onderzoek. De resultaten zijn ronduit spectaculair. Vele kilo's gingen verloren en misschien nog wel het allerbelangrijkste: van de diabetespatiënten onder de deelnemers waren sommigen zelfs van de insuline af! Een ongekend succes. Half januari verschijnt op veler verzoek het eerste boek van dr. Frank. Het op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde dieet wordt in heldere taal uiteengezet waarna maar liefst 88 recepten worden beschreven. Handige boodschappenlijstjes maken het boek tot een uiterst praktisch naslagwerk. In aparte hoofdstukken is aandacht voor thema's als vis, zuivel en beweging. In kaders wordt op een heldere manier medische uitleg gegeven. niet eerder was afvallen zo gezond, zo effectief en vooral: zo lekker.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Berkum, F. van

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: