Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het Scandinavisch kookboek

  • Omschrijving:
  • Scandinavië beslaat misschien maar een klein deel van de wereld, maar op het gebied van eten en lifestyle heft het heel watt e bieden. De wisselende seizoenen waarin ook de tijden dat er daglicht is verschuiven en de sterke tradities van landbouw en visserij in Denemarken, Noorwegen en Zweden zorgden er samen voor dat koken en eten op een geheel andere manier wordt benaderd. In dit schitterende boek introduceert Trina Hahnemann, een vooraanstaand Deens tv-kok en culinair auteur, een lichte en moderne versie van de Scandinavische huiselijke keuken die goed past bij de behoefte aan eenvoudige, gezonde voeding. Het biedt een overvloed aan gerechten met vis, schaal- en schelpdieren, voedzaam brood, verse salades, stevig gebraad en stoofpotten maar ook duidelijke instructies om het wereldberoemde Deense gebak en boterkoekjes te maken. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor de gezinsmaaltijd, om gasten te ontvangen of om herinneringen aan een vakantie in Scandinavië op te halen, de recepten zullen u zeker inspireren.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Hahnemann, T.
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: