Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Campinglife kookboek

  • Omschrijving:
  • Elk jaar trekken honderdduizenden Nederlanders eropuit met tent, vouwwagen, camper of caravan. De favoriete landen zijn nog altijd Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Allemaal landen waarvan de geuren, kleuren en geluiden je in gedachten al tegemoetkomen. De smaak van die landen ligt binnen handbereik als je in lokale restaurantjes gaat eten. Maar ook door in je veldkeuken te gebruiken wat het land je biedt. In het CAMPINGLIFE KOOKBOEK vind je informatie over de meest bezochte vakantielanden. De specialiteiten, een uitgebreide boodschappenlijst in vier talen maar vooral recepten die je makkelijk op de camping kunt maken.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Joop Braakhekke
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: