Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Help ! Er komen 8 mensen eten en ik kan helemaal n

  • Omschrijving:
  • Vijf goede redenen om dit boekje te kopen: 1. Je vrienden willen niet meer bij je komen eten. Hoe zou dat zijn als je ermee ophield ze ravioli uit blik voor te zetten (waarbij je trots vroeg hoe jouw 'Ravioli al forno' smaakt)? 2. Je hebt in een trendy magazine gelezen dat het weer hot is om je vrienden thuis te ontvangen. Het is dé hype van het moment 3. Met de blikopener en de magnetron kun je al wel omgaan. Maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging: met je pannen aan de gang gaan! 4. Je hebt acht borden, acht glazen, bestek voor acht personen, een tafel en acht stoelen (ook al zijn die misschien niet allemaal hetzelfde) 5. Je hebt geen zin om 48 uur in de keuken te staan om een heel diner klaar te maken (en vooral niet als de gasten er al zijn) Meer dan vijftig recepten die onmogelijk kunnen mislukken, gerangschikt in themamenu's, zoals: diner zonder bestek, vegetarisch diner, diner voor ouders én kinderen, roze diner en picknick.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Seeman, N.
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: