Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken met appels

  • Omschrijving:
  • Dit boekje bevat niet alleen recepten voor allerlei gelegenheden, maar vertelt u ook welke soorten appel uw taart niet waterig maar lekker sappig maken en welke soorten juist geschikter zijn voor moes en compote. U zult hier ouderwetse klassiekers aantreffen, zoals Gekarameliseerde appels en de Gestoomde appel - karamelpudding, maar ook echt volwassen lekkernijen als Tarte tatin met appel en kardemom en Calvadosfudge. We besteden echter niet alleen aandacht aan nagerechten; de zoetzure smaak van appels past immers uitstekend in stoofschotels met varkensvlees, kip, eend en fazant. Probeer eens de Varkenslende met appel - mosterdsaus of Gebraden ham. Groenten worden met appels alleen maar nóg lekkerder; dat bewijzen de recepten voor de Rijstsalade met appel en gedroogde cranberry's en de Rodekool met appel en crème cassis.
  • Informatie:
  • Auteur(s): L. Mackaness

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: