Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: De perfecte kok

  • Omschrijving:
  • Voor de culinaire rubriek die hij maandelijks in het mannenblad Esquire schrijft, ging Marcus Polman op zoek naar de beste experts voor 33 basisrecepten, van gehaktbal en pizza tot chateaubriand en kreeft. Hij kwam onder andere terecht bij de geestelijk vader van de Van Dobben-kroket, de wereldkampioen snertkoken, driesterrenchef Cees Helder, de beste biefstukkenbakker van Nederland en een professor moleculaire gastronomie aan de Sorbonne. Zij vertellen over de achtergrond van hun recept en leggen aan de hand van een duidelijk stappenplan uit hoe je het gerecht op ultieme wijze maakt. Ook vind je in het boek veel praktische tips, zoals hoe je de barbecue aansteekt en hoe je de juiste wijn, olijfolie of champagne kiest.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Marcus Polman
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: