Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Toscanini venticinque

  • Omschrijving:
  • Uit het rapport van de Vakjury van Kookboek van het Jaar 2010: 'De sfeer van het Italiaanse restaurant wordt uitstekend en 1-op-1 weergegeven in dit kookboek. Het kookboek ís het restaurant. Het is een puur boek, goed en eerlijk geschreven en door de sublieme fotografie en mooie vormgeving straalt het een bepaalde rauwheid uit. Door deze unieke combinatie herken je in het boek intense emotie en word je aangestoken door de passie voor koken. De recepten zijn uitstekend: niet alledaags, maar ze verliezen geen enkel moment hun maakbaarheid. Het menselijk Italiaans karakter van dit restaurant en kookboek hebben de jury doen besluiten dit Kookboek uit te roepen tot Kookboek van het Jaar in de Categorie Chefs!'
  • Informatie:
  • Auteur(s): Moody, M. & Pacenti, L.

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: