Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Wild op het bord

  • Omschrijving:
  • In 'Wild op het bord' worden zes culinaire tophuizen geportretteerd die gespecialiseerd zijn in het bereiden van wild: Auberge du Moulin Hideux (Noirefontaine), Au Sanglier des Ardennes (Oignies-en-Thiérache), Hotel zur Post (Sankt-Vith), L'Eau Vive (Profondeville), Le Prieuré St.Géry (Solre-St.Géry) en Les Forges du Pont d'Oye (Habay-la-Neuve). Wat hen onderling bindt, naast de passie die ze delen voor de producten uit eigen regio, is de erkenning van hun talent door de Guide Michelin met één ster en de ligging van hun restaurant in een rurale, vaak bosrijke streek. Iedere chef brengt acht verrukkelijk en haalbare recepten met patrijs, haas, wilde eend, ree, everzwijn en enkele wildsoorten naar keuze, die prachtig gefotografeerd werden door Stephane Verheye. De tekst is van de hand van Olivier Frey en voor de reportagefotografie tekende Norbert Maes. In elk van die reportages proef je de sfeer van de keuken waarin de chef en zijn team aan het werk zijn, voel je de warmte van de gezellige en stijlvolle omgeving waarin de gasten genieten.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Philippe Frey & O. Frey
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: