Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Kokende vrouwen

  • Omschrijving:
  • Hedy d'Ancona, die dit heerlijke verhalenboek mét recepten inluidt, kan er met weemoed aan terugdenken draadjesvlees van oma. Maar om nu zelf uren in de keuken te staan… Hoe 52 beroemde vrouwen het 'keukenleven' van nu beleven en combineren met hun carrière, lees je in Kokende vrouwen. Al eerder verscheen een kokende mannen-versie vol stoere, sentimentele en smakelijke kookherinneringen en -belevenissen. Dit keer is het de beurt aan de vrouwen, die soms culinaire wondertjes blijken te zijn en soms zweren bij hap-snaprecepten die je binnen een minuut of tien kunt voorschotelen. Drukke levens, met carrières en kids, combineren nu eenmaal slecht met draadjesvlees. Tenzij je meesterkok van beroep bent… In Kokende vrouwen lees je de verhalen van meesterkoks Angélique Schmeink, Margo Reuten, Denise Mooy en Jean Beddington. Ook culinaire journalistes zoals Sylvia Witteman en Janneke Vreugdenhil komen aan het woord. En dan heb je nog al die kleurrijke actrices, kunstenaressen, politici, zakenvrouwen, journalistes, cabaratieres en schrijfsters. De keuken laat immers niemand onberoerd. Of je nu Sylvia Tóth, Annet Malherbe of Imca Marina heet. Iedereen heeft wel een bijzondere herinnering, een prachtig recept of een speciale binding met het fornuis (of design kookeiland). Wat deze 52 vrouwen gemeen hebben is hun succes in de wereld en hun vermogen om een verhaal te brengen. Dát maakt van Kokende vrouwen een lees-, kijk- en kookboek om van te smullen!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Elly van den Berg & Klautz, H.
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: