Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken met Karin

  • Omschrijving:
  • Kleine moeite, groot effect Recepten die niet kunnen mislukken Veel mensen houden van lekker eten, maar vinden koken eigenlijk vooral lastig en tijdrovend, zeker als er bezoek op komst is. Help, wat moet je maken? Hoe voorkom je dat je uren in de keuken staat? Koken met Karin weet daar wel raad mee. Onder het motto 'kleine moeite, groot effect' vindt de lezer hier een keur aan lekkere en makkelijke recepten die altijd lukken. Door de vrolijke illustraties krijg je bovendien zin om te gaan koken! Karin Luiten heeft van koken en tekenen haar beroep gemaakt. Ze heeft een populaire receptenwebsite (kokenmetkarin.nl) en een culinair weblog (koken.blogo.nl). Daarnaast schrijft en tekent ze voor diverse opdrachtgevers en geeft ze kookworkshops in Amsterdam.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Karin Luiten

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: