Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Pannenkoek

  • Omschrijving:
  • Pannenkoeken zijn snel en gemakkelijk te maken en vormen een lekkere en voedzame alles-in-één-maaltijd. Pannenkoek! biedt recepten voor elke gelegenheid: van een kleine snack voor één persoon tot een smulfeest voor vrienden en familie. In dit boek staat natuurlijk alles wat je moet weten en wat je nodig hebt om perfecte pannenkoeken te bakken. Het geeft enkele basis-beslagrecepten én meer dan veertig onweerstaanbare recepten voor zowel zoete als hartige pannenkoeken. • hartig: van garnalenpannenkoeken met dille en zure room tot boekweitpannenkoeken met vijgen, geitenkaas en honing. • zoet: van citroensoufflé-pannenkoeken tot een tiendubbeldikke pannenkoektaart met chocolade en bananen!
  • Informatie:
  • Auteur(s):

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: