Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Lekker kookgemak De Blender

  • Omschrijving:
  • Wilt u een supersnel gemaakte traktatie, een decadent drankje, of iets voedzaams dat in een wip klaar is? Neem gewoon een blender. U hoeft alleen maar een paar ingrediënten in de kom te doen, op een knop te drukken en u heeft een heerlijke milkshake, een fluweelzachte smoothie, een ijskoude frappe of een gezonde drank van vruchten en groenten – met een minimum aan moeite en een maximum aan smaak. Het is verbazend wat u allemaal met een blender kunt doen, en met die boek zult u nooit ideeën te kort komen. Of u nu een ervaren kok bent of iemand die bijna nooit in de keuken staat, u zult een eindeloos scala aan dranken kunnen maken. Daar komt nog bij dat dranken uit de blender snel, makkelijk en goedkoop zijn.
  • Informatie:
  • Auteur(s): T. Rutherford
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: