Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: De echte smaak van Indonesie

  • Omschrijving:
  • De Indonesische keuken is van een verbluffende eenvoud en biedt tegelijkertijd een ongelooflijke vari'teit aan gerechten, smaken en texturen. Indonesisch eten is prikkelend, geurig en hartverwarmend en verleidt iedereen die van exotisch eten houdt. Dit boek geeft een veelzijdige blik in die Indonesische keuken, met haar boeiende oorsprong, tradities en gebruiken. Je komt alles te weten over typische ingredi'nten als gember, laos en citroengras. Over befaamde smaakmakers als ketjap, santen en tamarinde. En je leert hoe je met de tjobek en oelekan de allerbeste sambals maakt.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Duxbury, E. & D. Verkaar

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: