Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Wagamama Noedels

  • Omschrijving:
  • Het Wagamama kookboek draaide om het ontstaan en de geschiedenis van de wagamama-keten met de receptuur van het wagamama-menu. In Wagamama noedels draait het om de belangrijkste gerechten van wagamama: noedels. Hoe ze worden gekookt, gegeten en opgediend. Noedels zijn het hedendaagse fast food, de pasta van de 21ste eeuw. De typische smaak van de wagamama-gerechten komt van de traditionele ramen kraampjes in Japan. Daar bereidt men voedzame gerechten van ingrediënten die geest en lichaam zuiveren en koesteren. Minimale inspanning en maximaal genot, daar draait het bij de noedelgerechten van wagamama om.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Hugo Arnold
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: