Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Alles uit de kast

  • Omschrijving:
  • Je hebt meer in huis dan je denkt! Slim koken betekent minder boodschappen doen, minder eten weggooien, maar vooral je creativiteit gebruiken bij het koken. Elke dag schuiven er 4 miljoen kant-en-klaarmaaltijden de Nederlandse magnetrons in, terwijl er tegelijkertijd genoeg in huis is om zelf een lekkere maaltijd mee te fabriceren. Daar wil Karin Luiten met haar nieuwe boek Alles uit de kast iets aan doen. Alle recepten linken naar elkaar en gaan uit van seizoensingrediënten; met wat overblijft van het ene gerecht maak je het andere, en met de kliekjes tover je weer iets nieuws op tafel. Zo kom je elke keer op nieuwe ideeën. Naast heerlijke recepten biedt het boek praktische tips voor een beter georganiseerd culinair leven. Verder neemt Karin Luiten een kijkje in de keuken bij schrijver Ronald Giphart, televisiepresentatrice Astrid Joosten, rolstoeltennister Esther Vergeer, operazangeres Tania Kross, jeugdboekenschrijfster Caja Cazemier, acteur Bram van der Vlugt, wijnschrijver Harold Hamersma en wereldzeiler Olav Cox. Hoe combineren zij een druk en onregelmatig bestaan met de alledaagse praktijk van koken en boodschappen doen?
  • Informatie:
  • Auteur(s): Karin Luiten
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: