Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het 20 minuten kookboek

  • Omschrijving:
  • 200 supersimpele recepten: snel en gemakkelijk koken voor elke gelegenheid, met meer dan 750 foto's en stapsgewijze aanwijzingen voor gegarandeerd succes! * Honderden originele recepten voor de drukbezette kok, waaronder stapsgewijze ideeën voor ontbijt- en lunchgerechten, familie-etentjes, bijzondere gelegenheden en gemakkelijke avondmaaltijden * Een gids waarmee u verse ingrediënten kunt omtoveren tot bedrieglijk eenvoudige voorgerechten, energiegevende tussendoortjes en drankjes, voedzame hoofdgerechten en onweerstaanbare nagerechten * Tientallen deskundige tips en slimme ideeën voor de drukbezette kok; smoor zeevruchten, marineer mals vlees, vul sappige groenten of roerbak mie met specerijen in minder tijd dan u nodig heeft om een kant-en-klare maaltijd in de oven op te warmen * Met een reeks heerlijke combinaties, zoals zalige Penne met room en gerookte zalm, en Lamsvlees met rodebessengelei, plus verrukkelijke vegetarische gerechten als Schuimomelet met champignons * Duidelijke aanwijzingen om de gerechten stap voor stap te bereiden, met meer dan 750 kleurenfoto's die de snelle bereidingstechnieken toelichten * Alle recepten bevatten volledige informatie over de voedingswaarde, waarmee de bewuste kok gezonde variaties kan kiezen voor speciale voedingsvoorschriften
  • Informatie:
  • Auteur(s): Jenni Fleetwood

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: