Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: High Tea

  • Omschrijving:
  • Tea zoals de Engelsen het ons geleerd hebben. Stijlvol genieten met zoete en hartige hapjes. High tea is de laatste jaren enorm populair geworden. Niet alleen buiten de deur, maar ook om zelf te organiseren. Met z'n tweeën, met een klein clubje of met een heel gezelschap, een high tea maakt iedere gelegenheid tot een gezellig, smaakvol en ontspannen samenzijn. Met scones, cakejes en komkommersandwiches Met alle traditionele en originele Engelse recepten en eigentijdse varianten Met leuke suggesties om de tafel te versieren Praktische voorbeelden voor een high tea met twee of meer personen Modern geïllustreerd door Wendy Panders In de reeks 'De Kleine Keukenbibliotheek' Ook in deze reeks: Je bent om op te vreten en Het kleine aspergekookboek
  • Informatie:
  • Auteur(s): Juvonen, A. & Bouman, Anna
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: