Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Fantastische taarten

  • Omschrijving:
  • Fantastische taarten bakken is zeker niet het alleenrecht van professionele koks. De ruim 100 schitterende taarten, cakes en koekjes in dit boek zijn thuis gemakkelijk te maken en u hebt er geen bijzonder keukengerei of speciale vaardigheden voor nodig. Iedereen kan dus in dit boek voor elke gelegenheid een heerlijk recept vinden dat zonder al te veel inspanning zeker zal lukken. U kunt kiezen uit heerlijk meisjesachtige taarten die bijna een fashion statement zijn, troostrijke favorieten en onmisbare klassiekers als beeldschone cakejes, gevaarlijk lekker chocoladegebak en verrukkelijke romige kwarktaarten. Met inspirerende suggesties voor feestgelegenheden, van traditioneel en modern kerst- en paasgebak tot verleidelijke taarten voor Valentijnsdag en smultaarten voor kinderfeestjes. Er zijn hoofdstukken met ouderwetse taarten, droomcreaties, kwarktaarten, chocoladegebak, lekkers voor bij de thee en meer. Er zijn zelfs recepten opgenomen voor degenen die normaal gesproken een lekker stuk taart moeten afslaan vanwege een voedselallergie. Al deze recepten stralen uit dat bakken bijzonder is.
  • Informatie:
  • Auteur(s): A. Bell
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: