Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: China modern

  • Omschrijving:
  • Ching-He Huang, de rijzende ster van de Chinese keuken, blaast met haar culinaire ervaring klassieke gerechten nieuw leven in en creëert zelf moderne recepten. Moderne Chinese gerechten zijn totaal anders dan de traditionele klassiekers die we bij de afhaalchinees bestellen. Nu China de deur naar het Westen en de rest van Zuidoost-Azië heeft geopend, is ook het effect op de culinaire tradities merkbaar. Hierdoor is een nieuwe en verrassende keuken ontstaan, eentje die zich nog het best laat omschrijven als fusionkeuken. In China Modern verkent Ching-He Huang die nieuwe invloeden en tart zij de conventionele opvattingen over Chinees eten. Ze laat zien hoe gerechten zich hebben ontwikkeld, geïnspireerd door Japan, Thailand en Vietnam en ook Europa. Zo is Chings versie van Pekingeend een combinatie van de klassieke Chinese bereiding en een traditionele Japanse presentatie. Behalve de ontwikkeling naar gezondere bereidingswijzen; zoals stomen, koken en grillen in plaats van frituren, laat Ching in dit boek ook zien welke gerechten de mensen in de minder bekende provincies van China, zoals Hunan en Sichuan, thuis klaarmaken. Dit boek bevat ruim 100 eenvoudige maar heerlijke recepten, overgoten met Chings passie en humor. China Modern is een opwindende culinaire reis, waarop Ching u met stijl, humor en warmte voorgaat. Dit is vernieuwend koken op zijn best!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Ching-He Huang
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: