Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Kookfun voor kids

  • Omschrijving:
  • Met dit boek nemen de kinderen de macht in de keuken over. Zij bepalen wat lekker is en putten daarbij uit verse en gezonde ingrediënten. De ouders maken even pas op de plaats om kinderen te laten ontdekken hoe leuk het is om 'lekker te rommelen in de keuken'. Kookfun voor kids verklaart de oorlog aan 'junk food' en levert het bewijs dat kinderen het een feest vinden om lekkere gezonde gerechten te maken. Joanna Farrow, voedselstyliste en schrijfster, heeft al diverse kookboeken op haar naam staan. Ze heeft aan verschillende populaire voedselmagazines meegewerkt waaronder het Britse BBC Good Food.
  • Informatie:
  • Auteur(s): John Farrow
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: