Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het broodmachine bakboek

  • Omschrijving:
  • Al eeuwenlang getroost de mens zich alle moeite om van de verleidelijke geur en heerlijke smaak van versgebakken brood te kunnen genieten. Maar nu is er de broodmachine en die stelt u in staat om in een handomdraai perfect brood en gebak te maken. Dit veelzijdige boek laat zien hoe en doet u 150 klassieke recepten voor alle gelegenheden aan de hand. Het boek begint met een overzicht van de vele soorten baksels die u met uw broodmachine kunt maken. Daarna volgt een gedetailleerde technische uiteenzetting van de mogelijkheden en instellingen van de broodmachine, inclusief de manieren om verrassende resultaten te bereiken door traditionele baktechnieken toe te passen zoals handmatig kneden, afwerken en glaceren. Tot slot zet het inleidende deel de basisingrediënten op een rijtje die in alle brood en gebak voorkomen, gevolgd door aanvullende ingrediënten en keukengerei dat bij het bakken van pas komt. De recepten zijn naar brood- en gebaksoort in hoofdstukken geordend en zijn afkomstig uit tal van landen. Ze zijn stuk voor stuk beproefd en voor thuisgebruik met de broodmachine aangepast. Ze omvatten ook broodjes, platte broden en cakes waarvan het beslag wordt gemengd in de machine, maar die verder in de oven worden gebakken. In elk hoofdstuk variëren de recepten van standaard broodmachineproducten met eenvoudige ingrediënten tot wat ingewikkelder baksels met een grote verscheidenheid aan smaken. De prachtige kleurenfoto's, stap-voor-stap aanwijzingen en de rijke keuze aan uitnodigende recepten maken dit boek tot misschien wel de beste handleiding voor het gebruik van de broodmachine. Of u nu op zoek bent naar een bepaald recept om met een nieuwe machine uit te proberen of probeert uw bakvaardigheden te vergroten, dit is het laatste woord in de creatieve omgang met de broodmachine.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Jennie Shapter

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: