Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Desserts

  • Omschrijving:
  • Alleen al bij het lezen van de namen van de nagerechten in dit boek loopt het water je in de mond: wat te denken van sticky toffee pudding, appel-karamelmuffins, lemon meringue pie en pruimencrumble? Naast klassiekers als de tarte tatin en pavlova, heeft tv-kok James Martin in dit boek ook recepten verzameld van gerechten die de status van klassieker ongetwijfeld zullen bereiken, bijvoorbeeld frambozen-wodkagelei, chocoladecake met cola en vijgenbeignets. En uiteraard hebben ook traditionele Engelse nagerechten – waaronder puddingvlaaitjes uit Kent – een plek gekregen. Een uitgebreid hoofdstuk met basisrecepten, geïllustreerd met stap-voor-stapfoto's, laat duidelijk zien hoe allerlei soorten deeg, cakes, sauzen en garneringen van chocolade en gesponnen suiker worden gemaakt. Met meer dan honderd recepten en aanlokkelijke kleurenfoto's is dit het ultieme boek voor zoetekauwen!
  • Informatie:
  • Auteur(s): James Martin

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: