Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken kun je leren

  • Omschrijving:
  • 'Koken kun je leren' is zo geschreven dat kinderen zonder hulp van volwassenen de kunst van het koken onder de knie krijgen. Géén feestrecepten met smarties, tumtummetjes en spekkies, maar goede en eenvoudige recepten om aardappels, pasta, rijst, groente, vis en vlees klaar te maken. Ook zoete en hartige hapjes, sauzen en dranken komen aan bod. De recepten zijn duidelijk en zonder fratsen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je alles moet voorbereiden en klaarmaken. Aan het eind van elk recept worden een aantal mogelijkheden genoemd om variatie op het basisrecept aan te brengen. In de menusuggesties worden hoofdgerechten met of zonder vlees genoemd. Met veel vrolijke tekeningen van Annette Fienieg.
  • Informatie:
  • Auteur(s): P. de Jong
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: