Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het complete bak kookboek

  • Omschrijving:
  • Het complete bak kookboek hoort thuis in iedere keuken omdat bakken een van de belangrijkste facetten van het koken is. De traditie van het bakken is van generatie op generatie overgeleverd. Neem deel aan die geschiedenis en volg de eenvoudig beschreven stappen in dit boek. Bak een portie zoete of hartige koekjes of zachte broodjes voor het ontbijt, garneer een prachtige taart of waag u in de wereld van het brood bakken. U zult worden beloond met resultaten die een bron van grote trots zullen zijn. Veel meer dan een gewoon kookboek is dit boek een fantastisch naslagwerk voor iedereen die van koken houdt.
  • Informatie:
  • Auteur(s): diverse auteurs
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: