Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Test je wijnkennis met Hubrecht Duijker

  • Omschrijving:
  • Test je wijnkennis is bestemd voor wie spelenderwijs wil leren over wijn. Dat gebeurt via vragen en antwoorden over alle mogelijke thema's: wijntermen, druiven, omgaan met wijn, hoe bepaalde wijnen smaken en wijnen uit specifieke landen. Deze thema's zijn verdeeld over een tiental toetsen, met per toets ook een scoreformulier. Daarmee kan het niveau van de wijnkennis precies worden bepaald. Voorts is het boek zo opgezet dat de opgaven als gezelschapsspel kunnen worden gespeeld. Samensteller van het boek is Hubrecht Duijker, wiens boeken internationaal werden bekroond en die in 1999 door een internationale jury werd uitgeroepen tot de beste wijnpublicist ter wereld.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Hubrecht Duijker
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: