Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Japans puur & eenvoudig

  • Omschrijving:
  • In dit boek heeft Kimiko Barber de beste recepten uit de moderne Japanse keuken opgenomen en laat ze zien hoe je thuis op eenvoudige en ontspannen wijze een lekkere en gezonde maaltijd kunt bereiden. Het zoeken naar de balans in het dagelijkse voedsel en het gebruik van verse seizoensproducten zijn typische kenmerken van de Japanse keuken. Japanners maken volop gebruik van de natuurlijke rijkdom van levensmiddelen en bereiden ze slechts kort, waardoor ze zeer gezond eten. Wie ziet hoe een Japanse maaltijd bereid wordt, zal begrijpen waarom Japanners de hoogste levensverwachting ter wereld hebben en nauwelijks aan kanker of hart- en vaatziekten lijden. Dit boek bevat meer dan 100 heerlijke recepten - van geurige soepen tot stevige hotpots, van verfijnde voor- en hoofdgerechten tot verrassende bij- en nagerechten. Tevens geeft ze advies voor de presentatie van het eten, waar Japanners veel belang aan hechten.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Kimiko Barber
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: