Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het glycemische indexdieet kookboek

  • Omschrijving:
  • Begin de dag met een fitness-vruchtencocktail of kruidenroerei. Kies uit de snelle tussendoortjes en lichte meeneemmaaltijden voor op kantoor. Of hebt u wat meer tijd? Dan zijn er de smakelijke hoofdgerechten, zoals linzenburgers met spinaziedip, zeevruchtenrisotto met asperges of wildmedaillons met championragout. En ook voor het dessert wordt gezorgd! Wat denkt u van karnemelkmousse met frambozen? Met dit handige kookboek zet u het glycemische-indexdieet om in de praktijk! U vindt er de heerlijkste recepten met een lage GI-waarde, zodat u kunt afvallen zonder honger te lijden. Van lekkere ontbijtideeën tot zoete dessertdromen: ieder gerecht doet de pondjes smelten als sneeuw voor de zon. Bovendien leest u hoe u uw GI-voorraadkast kunt vullen met zelfbereide en gezonde dingen: bosbessenappeljam, kruidige tomatensaus, soja-kersenijs, sinaasappel-walkoekjes of uw eigen GI-vijfgranenbrood. Met dit kookboek komen de vitaliteit en gezondheid erbij en vallen de kilo's eraf!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Marion Grillparzer

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: