Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken & Bakken met Stevia

  • Omschrijving:
  • De nieuwe generatie suiker! Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt. Stevia Rebaudiana Bertoni, het zoetste plantje ter wereld, komt oorspronkelijk uit Paraquay waar het al meer dan 1500 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Stevia maakt zich momenteel ook bekend aan de rest van de wereld. Stevia heeft, zoals dit boek laat zien, vele toepassingen. Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen voor mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik ergens las dat suiker helemaal geen voedingswaarde geeft aan ons lichaam. Het heeft me veel bezig gehouden. We zijn allemaal groot gebracht met de suikerpot op tafel en gebruiken per jaar ongeveer 40 kg suiker per persoon. Suiker heeft als eigenschap dat het snel wordt opgenomen in het bloed. Hierdoor voel je je dan vermoeid en wil je onbewust meer suiker. Een vicieuze cirkel dus.
  • Informatie:
  • Auteur(s): A.G. Visser

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: