Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Sushi vernieuwend-anders

  • Omschrijving:
  • Japans eten is niet alleen voor restaurants bestemd. Het is heel leuk om zelf thuis te maken. Sushi vernieuwend – anders helpt je de sushihapjes maken die subtiel van smaak zijn en er schitterend uitzien. Sushi was het Japanse antwoord op de sandwich, perfecte hapjes voor allerlei gelegenheden. Sushi zijn nu overal ter wereld razend populair en ze zijn ideaal voor feestjes, hapjes voor de lunch of een picknick. Ze zijn heel divers en je kunt ze zowel simpel als heel verfijnd maken. De ingrediënten kunnen authentiek Japans zijn, of een voorbeeld van Fushion koken met ingrediënten uit andere landen en culturen. Nadat je een paar eenvoudige technieken hebt geleerd, zul je al de recepten in dit boek zonder problemen kunnen maken en ook je eigen favoriete ingrediënten kunnen gebruiken. Voor sushichefs is de aandacht voor vormen en kleuren en de afwerking van de sushi, even belangrijk als de versheid van de ingrediënten en de combinaties van smaken. Deze aandacht voor detail maakt sushi maken tot een waar genoegen en jij en je gasten zullen genieten van de prachtige gepresenteerde sushi. Maar je kunt je gasten ook laten kiezen uit verschillende vullingen en ze dan zelf met de hand sushi laten maken.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Kazuko, E & Kazuko, Emi
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: