Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Het Jamjam kookboek

  • Omschrijving:
  • Manon, zelf PDS-patiënt, is gek op koken en lekker eten. Door een gebrek aan goede kookboeken heeft Manon dit aangepaste kookboekje geschreven voor mensen met PDS (Prikkelnare Darm Syndroom) en iedereen die van lekker eten houdt. In de recepten worden geen uien, knoflook, prei, paprika's, koolsoorten (behalve bloemkool en broccoli), pittige kruiden, peper en zout, witte en bruine bonen, citrusvruchten en witbrood gebruikt. De recepten zijn niet caloriearm en ook niet altijd geschikt voor alle darmpatiënten. Dit kookboekje is ook grotendeels geschikt voor een glutenvrij dieet, als u bepaalde ingrediënten maar vervangt. In het boekje geeft Manon tips over het vervangen van sommige ingrediënten. Ook legt Manon uit hoe u bepaalde recepten kunt aanpassen voor mensen met een koemelkallergie/intolerantie.
  • Informatie:
  • Auteur(s): M. Slagter

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: