Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: 1001 praktische keukentips

  • Omschrijving:
  • Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechten Hoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken. Het bevat meer dan 2000 keukentips en -trucs die u helpen bij het koken, en variaties op bekende gerechten. Ook biedt het boek oplossingen voor als er bij een bereiding iets misloopt. Er wordt telkens verduidelijkt wat er precies fout is gegaan en hoe het gerecht vervolgens gered kan worden. Ten slotte vindt u een duidelijke omschrijving van een heleboel keukentermen, zodat koken voor u binnenkort geen geheimen meer kent. Kortom, een boek dat in geen enkele keuken mag ontbreken!
  • Informatie:
  • Auteur(s):

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: