Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: De avonturen van de thuiskok

  • Omschrijving:
  • Peter Jacobs houdt van lekker eten en omgekeerd. Dit boek bevat meer dan dertig culinaire columns die eerder als de rubriek 'De thuiskok' verschenen in de krant De Standaard. Met een kritische blik en afwisselend vlijmscherpe en mierzoete pen belijdt Peter Jacobs zijn onvoorwaardelijke liefde voor de eerlijke en eenvoudige keuken. Zo haalt hij zijn neus niet op voor een superheet Thais gerecht of een voedzame linzenschotel. Maar ook de smaak van een door oma bereide rijstpap blijft in zijn mond hangen, net als zoveel andere kook- en eetmomenten van vroeger en nu. Het boek bevat dertig recepten, vakkundig verzameld in een kookschrift, voor wie zelf aan de slag wil. Gemakkelijk, maar smaakvol en vaak een tikje verrassend. Wouter Rawoens zorgde voor de speelse en levendige fotografie van de vele kooksessies.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Peter Jacobs

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: