Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Een Belgisch kookboek

  • Omschrijving:
  • Belgen zijn lekkerbekken. Ze houden van koken en eten en mogen terecht trots zijn op een rijke culinaire traditie met een enorme variëteit aan fantastische producten. Twee sterrenchefs tekenden voor de receptuur van dit boek: Peter Goossens van het Hof van Cleve in Kruishoutem en geert Van Hecke van De Karmeliet in Brugge. Zij bedachten elk dertig recepten die bereid worden met het beste wat België te bieden heeft. Hun sommeliers Martijn Soen en Niels De Sonville kozen er lekkere wijn of een pittig bier bij.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Peter Goossens & G. van Hecke
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: