Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: River cafe kookboek easy

  • Omschrijving:
  • Als je houdt van elegante maar eenvoudige Italiaanse gerechten die in een mum van tijd klaar zijn, dan is dit nieuwe boek van Roze Gray en Ruth Rogers, oprichters en eigenaars van het wereldberoemde River Cafe in Londen, echt iets voor jou! Aan de hand van dezelfde succesvolle formule van het River Cafe Kookboek Easy, hebben ze voor dit boek opnieuw verleidelijke recepten samengesteld voor iedereen die van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten houdt, maar geen zin heeft om lang in de keuken te staan En net als in hun vorige boeken maken ze ook hier gebruik van verse ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Bij de recepten in dit fraai geïllustreerde boek ligt de nadruk op smaak en snelheid, faktoren die kenmerkend zijn voor de filosofie van The River Cafe: eenvoudig te bereiden gerechten waarbij geen concessies worden gedaan aan kwaliteit.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Rose Gray & Ruth Rogers
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: