Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: 100 Pastasauzen

  • Omschrijving:
  • Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als het het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten. Laat je inspireren door 100 Pastasauzen. Kies zelf je favoriete pastasoort, of laat je leiden door de tips en probeer de sauzen ook eens met rijst, brood of koud als salade. 100 Pastasauzen biedt voor elk wat wils: van vegetarische recepten, gezinssauzen die bij iedereen in de smaak vallen, tot shique sauzen met bijvoorbeeld truffelolie of fazant. De recepten zijn bedoeld als hoofdgerecht voor 4 personen. Voor een voor-of tussengerecht kunnen de hoeveelheden gehalveerd worden. Indien de bereidingstijd langer is dan een half uur, is dat bij het recept aangegeven.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Thea Spierings

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: