Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken met stijl fondue

  • Omschrijving:
  • De tijd dat de fondues alleen uit kaas en brood bestonden is allang voorbij. Tegenwoordig kunt u ook vers zeebanket, vruchten en groenten, diverse soorten vlees en zelfs romige chocolade gebruiken. Fondues worden ook volgens verschillende kookstijlen bereid - als een oosterse vuurpot, gesudderd in smakelijke oliën, gemarineerd en afgeblust met alcohol of bouillon - alles in overeenstemming met de traditie van het dopen van hapjes aan fondeuvorken in een pot "saus" die tot perfectie is gesmolten.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Robert Carmack
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: