Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Atkins snel & makkelijk kookboek

  • Omschrijving:
  • Het ideale kookboek voor wie het Atkins-dieet volgt. Of u nu pas begonnen bent met Atkins of al op gewicht bent en dat graag zo wilt houden: dit boek biedt vele nieuwe recepten. De gezonde gerechten uit dit kookboek staan snel op tafel, zijn stuk voor stuk lekker en passen perfect binnen de Atkins-voedingswijze, omdat ze weinig koolhydraten bevatten. Kortom, geniet van heerlijk eten zonder van het Atkins-dieet af te wijken!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Robert C. Atkins & V. Atkins
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: