Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Als eten even moeilijk is

  • Omschrijving:
  • De recepten in dit kookboekje zijn of gepureerd of hebben de dikte van babyvoeding of zijn glad vloeibaar. Door een cijfercodering bij elk gerecht is dit snel duidelijk. Met een tekening van een pepertje wordt de scherpte aangeduid. Personen die hetzij kauw- en/of slikproblemen hebben met eventueel een beschadigde mond is deze informatie ideaal. De vijftig recepten zijn voor vier personen en omvatten, naast drie uitgewerkte menu's, salades, smoothies, voor-, hoofd- en nagerechten en vijf vegetarische hoofdgerechten. Van elk gerecht is een paginagrote aantrekkelijke kleurenfoto opgenomen. De bereiding staat duidelijk beschreven evenals de ingredientenlijst. Bevat een korte praktische inleiding met een tabel met aanbevolen hoeveelheden voedingsmiddelen voor de verschillende leeftijdscategorieen. Geen index, wel inhoudsopgave en een overzicht van de aanbevolen hoeveelheden voedingsmiddelen per dag. Goed kookboekje voor de hierboven omschreven doelgroep.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Thea Spierings

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: