Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Dressings en marinades

  • Omschrijving:
  • Klassieke en nieuwe smaakgevers voor perfecte gerechten. Met Dressings en marinades neemt u uw salades mee op wereldreis, van de zonovergoten mediterrane wereld via het Verre Oosten met zijn pittige markthapjes tot de vurige chacha van Mexico. Volg de recepten in deze internationale dressinggids en u zult uw salades en andere gerechten op tal van manieren verrijken. Gebruik verschillende soorten olie, azijn of vruchtensappen als basis en voeg mosterd, kruiden en andere ingrediënten toe en u beschikt over een vrijwel onbeperkt scala aan dressings. Dit boek bevat ook talrijke gezonde en caloriearme alternatieven om iedereen een plezier te doen. De hoofdstukken over marinades leren u hoe u zelfs de meest alledaagse schotels een nieuw leven geeft door de smaak van de gebruikte ingrediënten aan te vullen ofjuist om te toveren in een geheel nieuwe smaak.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Hilary Walden
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: