Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken met Geronimo Stilton

  • Omschrijving:
  • In dit boek vind je gezonde en lekkere recepten die je samen kunt maken. Zo kan je pizza's omtoveren in kleurrijke clowns, kan je snoepjes maken met grappige gezichtjes, groeten omtoveren in leuke lieveheersbeestjes en desserts in leuke vinders of paddenstoeltjes. Er staan ook tips in van Geronimo Stilton die je helpen koken en je leren wat er in de keuken en aan tafel moet doen en laten. Je leert elk gerecht om te toveren tot een feest vol smaak en kleur. Tussendoor kan je genieten van de grapjes van Geronimo Stilton!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Geronimo Stilton & Stilton, Geronimo

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: