Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Culinarigheden

  • Omschrijving:
  • Hoe ervaren je ook bent in de keuken, er kunnen altijd dingen vreselijk mis gaan: te gare groente, uitgedroogd vlees, chocolademousse die niet op wil stijven. Je volgt braaf de instructies die in het recept staan op, maar het resultaat is net niet wat je hoopte te bereiken, je kent dat wel. Een blik in dit boek en je zult zeker een snelle oplossing vinden voor je probleem. Culinarigheden zit namelijk boordevol tips en trucs van een van de meest gerenommeerde namen uit de culinaire wereld. Met dit boek leer je bovendien niet alleen culinaire rampen te voorkomen maar je vindt ook veel praktisch advies en inspirerende manieren om van alledaags voedsel heerlijke gerechten te maken. Culinarigheden zal al snel een vertrouwd maatje in de keuken worden, een boek waarin je ideeën kunt opdoen, ook als er eigenlijk niets fout gaat. Culinarigheden mag dus in geen enkele boekenkast ontbreken, of je nu een beginnende of een ervaren kok bent!
  • Informatie:
  • Auteur(s): Willan & Anne Willan
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: