Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Een muis in de soepblogs recepten

  • Omschrijving:
  • Vier goede redenen om dit boek te kopen: 1. Je kent geen culinaire blogs, maar stiekem wil je toch wel graag weten wat die dames in mond stoppen, zodat je hun recepten zelf kunt uitproberen 2. Je voelt je als een vis in het water in de blog-o-sfeer, maar je hebt alleen maar virtuele archieven en je droomt ervan om in het bezit te zijn van het eerste boek dat is uitgegeven over culinaire blogs 3. Je hebt altijd al je eigen blog willen maken, maar je hebt het nooit gedurfd: staat echt iedereen te wachten om jouw geweldige recept van clafoutis met pruimen uit te proberen? (Het antwoord is « ja ») 4. Je houdt van koken, maar je raakt dikwijls teleurgesteld wanneer je gerechten niet lijken op de foto in het kookboek en je vraagt je af hoe anderen, « normale » mensen zoals jij en ik, dat doen Vijftien nooit eerder uitgegeven menu's (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, hartige of zoete hapjes), bedacht door vijftien culinaire blogsters.
  • Informatie:
  • Auteur(s):
  • Bestellen:
  • Bol.com

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: