Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Slank met het low carb dieet

  • Omschrijving:
  • Met heerlijke recepten - met isometrische oefeningen voor een sterk lichaam. Om snel, eenvoudig en doeltreffend vet kwijt te raken... - hoeft u niet over bovenmenselijke wilskracht te beschikken - hebt u geen eindeloze hoeveelheid tijd nodig om ingewikkelde recepten met weinig calorieën klaar te maken - hoeft u geen honger te lijden Het low-carb-dieet is medisch verantwoord en bestemd voor iedereen die van lekker eten houdt. Als u dit dieet volgt, zult u uw lichaam programmeren op het verbranden van vet zonder honger te lijden! In dit boek worden behalve de uitgangspunten en een aantal eenvoudige isometrische oefeningen ook veel heerlijke recepten gegeven waarmee u het dieet in de praktijk kunt brengen. Dr. Charles Clark is een autoriteit op het gebied van glaucoom en diabetes. Hij is lid van de Royal College of Surgeons of Edinburgh en hoogleraar aan Griffith University, Queensland, Australia.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Charles Clark

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: