Elke maand word er een boek in het zonnetje gezet

Deze keer is het Moleskine Passions - Recipe Journal, Passions is de Moleskine-collectie die speciaal ontworpen is om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Verzamel al je kooktips en de lekkerste recepten in een notitieboek. Kaft met relief van het thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboek informatieve pagina's: eetkalenders, voedselfeiten, gewichten en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: voorgerechten, eerste gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en cocktails. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kan. Verder wordt dit notitieboekje geleverd met 80 zelfklevende labels voor blanco tabjes, 150 zelfklevende labels met gekleurde icoontjes en twaalf zelfklevende labels om de voorkant aan te passen.
Klik hier: Moleskine Passions - Recipe Journal

Op JouwRecepten.nl hebben we een selectie van de leukste kookboeken gemaakt. Hierin staan de lekkerste en leukste gerechten en recepten opgeschreven. De kookboeken gaan over verschillende thema's, zo is er voor iedereen wel een boek dat past.

Bij de kookboeken staat een korte omschrijving en links om het boek direct te bestellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!
Eet smakelijk!


Willekeurig kookboek: Koken met Sylvia Witteman

  • Omschrijving:
  • In dit boek zijn Het bearnaisesyndroom en De maillardreactie samengevoegd tot één extra dikke bundel. Nooit hoeft de lezer meer mis te grijpen, want alles staat er in. Hoe je eiermoeheid voorkomt met Pasen, een verrukkelijk kerstdiner bereidt zónder lauwe bami, plus het inmiddels beroemde 'prakken zonder bakken'-recept van de zaligste chocoladetaart aller tijden: hiermee plaatst u zichzelf, ondanks uw anderszins dubieuze kwaliteiten als huisvrouw en moeder, tóch snel en moeiteloos in hoog aanzien! Voorts vindt u onmisbare tips voor een Vaderdag zonder vrees, een studentenmaaltijd die zoveel geld uitspaart dat u met een taxi naar college kunt, het vervoer van een levensgrote watermeloen zonder bloedvergieten, de beste redenen voor de aanschaf van een peperdure handtas plus een dito kreeft, en nog veel, veel meer. Dit boek kent geen thema of onwrikbaar credo, behalve misschien dat van eclectisch opportunisme: alles mag, als het eten er maar lekker van wordt. Honderden heerlijke recepten, stuk voor stuk zonder beperkingen: wie bang is voor boter, zout, vlees, drank of andere vermeende boosdoeners, moet zijn heil elders zoeken. Maar wie van écht lekker eten houdt, weet wel beter: die wendt zich per omgaande tot deze dubbeldikke Witteman.
  • Informatie:
  • Auteur(s): Sylvia Witteman

Boek zoeken

Trefwoord:
Auteur: